Ladda Bilen Bidraget

Hur mycket kan jag få i bidrag vid installation av elbilsladdare

ladda bilen bidraget - 50%

”Ladda Bilen” Bidraget är ett investeringsstöd finansierat av Naturvårdsverket för att underlätta expansionen av laddare för elbilar i Sverige. Via Ladda Bilen Bidraget får ni som företag, bostadsrättsförening eller annan organisation 50% av er totala investeringskostnad i bidrag. Som kund till NewCharge så slipper du allt krångel med att ansöka själv, vi löser det åt er. Tryggt, smidigt och enkelt!

Bidrag för icke publika laddare

För icke publik laddning det vill säga laddning i bostadsrättsförening eller vid ett företag så kan man välja ifall vi skickar in ansökan om bidrag innan eller efter installationen är klar. Vi rekommenderar alltid att vi gör detta innan. Summan av bidraget får man i form av ett engångsbelopp på 50% av hela investeringskostnaden, dock max 15.000kr per laddpunkt. Med NewCharge lösning så kan ni vara lugna att det inte kommer att överstiga taket för bidraget. Vi sköter givetvis hela ansökningsprocessen åt er helt kostnadsfritt, allt för att underlätta för er som kund.

Så länge Naturvårdsverkets har pengar kvar till bidraget så är ni som kund till NewCharge garanterade att få bidrag.

”Ladda bilen” bidraget

  • Utformad för BRF/Företag/fastighetsägare
  • 50% i bidrag för hela investeringskostnaden
  • Vi gör ansökan åt er
  • NewCharge garanterar bidrag så länge pengar finns kvar
  • Max 15.000 kr per laddpunkt
Publika laddare

 

För laddstationer tillgängliga för allmänheten som finns ut med vägar, i allmänna parkeringshus eller vid köpcentrum mm går bidraget under namnet ”Klimatklivet”. Vid dessa investeringar söks bidraget för laddstolparna först för att sedan installeras efter beviljad ansökan. Observera att handläggningstiden hos Naturvårdsverket från inskickad ansökan till beviljat stöd ligger på 3-4 månader. Bidraget för installation av publika laddstationer är 50% av den totala investeringskostanden.

 

Privatperson

50% av hela investeringskostnaden. Vi sköter ansökan. Du får avdraget direkt på din faktura. 

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide