Laddplatser för elbilar

Elbilsladdning

Laddplatser

För att möjliggöra den laddningen på ett säkert sätt behövs en AC-laddpunkt (laddbox). (Enligt Elsäkerhetsverket är det inte säkert att ladda bilen i ett eluttag, och om det skulle hända något är inte försäkringen på din sida)

Att ha laddbox hemma är således inte bara en ekonomisk investering utan också en investering för din och din fastighets säkerhet. Att kunna ladda hemma och på jobbet borde vara en självklarhet och idag vet vi att arbetsgivarna har en viktig roll att fylla. De kan komma att vara en stor del av omställningen till elbil och en mer miljövänlig trafik i Sverige. 

Hur du, ditt företag eller din BRF går tillväga för att installera laddinfrastruktur i din/er fastighet. Vi på NewCharge är med från projektets början, väljer hårdvara efter bästa alternativ för er, installerar, ger er en personligkontakt och behöver ni support i framtiden finns vi här för er. 

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar börjar i allt högre grad installera laddplatser som en tjänst till boende och besökare. Dessa bostadsrättsföreningar är attraktivare för potentiella köpare och bidrar till ett högre värde på bostäderna. Precis samma sak gäller dig som privatperson och dig som arbetsgivare. 

Finns det krav på laddinfrastruktur idag?

Sedan maj 2020 ställs krav på laddinfrastruktur för elbilar vid ny- eller ombyggnation av byggnader. Detta medför att det krävs tillgång till ledningsrör som är förbereda för installation av elbilsladdning, om det finns fler än 10 parkeringsplatser..

Läs mer om reglerna som gällande för laddinfrastruktur hos Boverket

Installera med NewCharge

  • Kontakta NewCharge via vår hemsida eller maila info@newcharge.se
  • Vi går igenom ert behov, gör en platsanalys (om det krävs)
  • NewCharge skickar en offert
  • NewCharge ihop med dig bestämmer en installationsdag
  • NewCharge Installerar
  • NewCharge Fakturerar
  • Ni laddar problemfritt
  • NewCharge support – finns här för dig

Elbilsladdning
Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide