BRF – 50% bidrag

50% i bidrag

Laddbox laddpunkt Easee Home Charge

 

Bostadsrättföreningar och företag får just nu 50% i bidrag av den totala investeringskostnaden, “Grön Teknik” 

Idag är det allt vanligare att köra elbil. I samband med omställningen till elbil blir det också allt viktigare för bostadsrättsföreningar att kunna erbjuda laddning åt sina medlemmar. Det är också allt vanligare att en av de avgörande faktorerna vid köp av bostad, är just laddplats för elbilar.

Att kunna ladda sin normala dagsförbrukning hemma kommer ge fler människor möjligheten att byta till elbil. NewCharge brinner för hållbarhet och ny teknik, vi tror på skräddarsydda lösningar och långvariga relationer. Det ska vara enkelt att vara kund och partner tillsammans med NewCharge.

·       Ladda enkelt

·       Betala enkelt

·       Personlig support

Låt oss tillsammans öka värdet på lägenheterna i föreningen. Inte bara för att laddningsmöjligheten finns, utan också att det blir en ny inkomstkälla för hela föreningen och just nu har BRFer möjligheten att få 50% av hela investeringskostnaden i bidrag.

Låt oss börja med ett kostnadsfritt platsbesök eller videomöte. Tillsammans hittar vi bästa lösningen för just er förening.

NewCharge är din helhetsleverantör av elbilsladdning. Allt från installation till driftövervakning och debiterings lösningar.

//NewCharge – Vi finns här för dig

 

                                                     Läs mer här: 

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide