Framtidssäker Elbilsladdning

Framtidssäker elbilsladdning

 

Fastighetsägare har en stor del i samhällsutvecklingen och för den hållbara omställning vi just nu går igenom. Se till att era hyresgäster får tillgång till smart och säker laddning.

Genom att kunna erbjuda hyresgäster och besökare laddning, tar vi tillsammans ett kliv i rätt riktning. Att kunna ladda hemma är en viktig del i omställningen och då behövs det en hårdvara som är redo för framtida utmaningar och dessutom smarta och enkla lösningar för debitering. En enkel administration för anläggningsägare är något vi prioriterar högt!

Alla fastigheter har olika förutsättningar, parkeringsplatser, el-kapacitet osv. Vi skapar tillsammans med er ett projekt som gör det möjligt att investera i framtiden och självklart ska investeringar vara lönsamma.

Just nu kan du som fastighetsägare ansöka om 50% bidrag, vi hjälper dig genom den processen.  Läs mer om bidraget här, Naturvårdsverket.

 

Tryggt och kostnadseffektivt

Den dynamiska lastbalanseringen säkerställer att ladd-hastigheten justeras kontinuerligt efter tillgänglig kapacitet. Bilarna laddas så snabbt som möjligt utan att ni behöver utöka kapaciteten i er fastighet. Ni får en trygg anläggning med högsta möjliga driftsäkerhet, samtidigt som anläggningen är kostnadseffektiv.

Ordet är enkelhet

Det ska inte bara vara enkelt för hyresgäster och besökare att ladda, det ska även vara enkelt för anläggningsägare att tillhandahålla rättvis laddning. När anläggningen är dimensionerad och laddboxarna är installerade, tar vi hand om drift och debitering. 

Varje hyresgäst, besökare eller anställd betalar från sin ”wallet” eller direkt på sitt kort. Vill man, löser vi självklart fakturering eller andra alternativ. 

Besökare behöver inte ladda ner någon app för att starta sin laddning.

  1. Kontakta oss via intresseanmälan, info@newcharge.se eller ring 0733324439
  2. Vi diskuterar era behov tillsammans och ser till att er anläggning har allt den behöver för att fungera.
  3. Vi beställer hårdvara och bestämmer installationsdag
  4. Ni är nu redo för framtiden, ni laddar säkert och debiterar smidigt, samtidigt som vi driftövervakar och tar hand om transaktioner och support.

Vi ser fram emot att hjälpa er med er investering av framtidsäker elbilsladdning.

Debitering

Vi sköter alla transaktioner och ger er tillgång till portalen så att ni enkelt kan lägga till nya användare och övervaka era transaktioner. Ni får tillgång till ett digitalt gränssnitt, där ni enkelt kan se en helhetsbild av er eller era anläggningar.

Tillgång till rikstäckande publikt ladd-nätverk med omkring 200 000 uppkopplade laddpunkter.

//Newcharge

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide