Laddbox – Sommarstuga

Laddbox i sommarstugan

Har ni varit i er sommarstuga över påsk?  Var det första gången ni reser ditt med er nya elbil?

 

 

 

Sommarstugan är en plats där du kan koppla av och njuta av naturen. Men för att verkligen kunna njuta av din tid där,är det skönt att inte tänka på vart du kan ladda bilen när det är dags att åka hem. Om du inte har skaffat en elbilsladdare än, så är det hög tid att göra det nu!

Att installera en elbilsladdare i din sommarstuga har många fördelar. För det första, du kan ladda din elbil medan du njuter av din semester utan att behöva oroa dig för att hitta en laddningsstation i närheten. Dessutom, om du hyr ut din stuga kan du erbjuda dina gäster en extra bekvämlighet genom att erbjuda laddning med vår enkla betallösning, dessutom kan dina besökare och grannar också ladda och din nya investering har blivit en skön extra inkomstkälla.

Vi på NewCharge kan vi hjälpa dig att installera elbilsladdare i din sommarstuga och anpassa den efter dina behov. Vi erbjuder olika tjänster och laddboxar som passar alla typer av elbilar och alla typer av fastigheter. Dessutom kan vi också hjälpa dig med att koppla på en betallösning så att du kan erbjuda laddning till dina gäster.

Vårt team av erfarna tekniker kan installera din elbilsladdare på ett snabbt och säkert sätt. Vi garanterar högsta kvalitet på våra produkter och tjänster, så du kan vara säker på att du får det bästa möjliga resultatet.

Så vad väntar du på? Kontakta oss på NewCharge idag och ta steget mot en mer hållbar och bekväm framtid med en elbilsladdare i din sommarstuga.

 

NewCharge 

.

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide