Varför Fastighetsägare bör Välja NewCharge

Varför Fastighetsägare bör Välja NewCharge för sin Elbilsladdningsinfrastruktur

Fastighetsägare

Optimala val av leverantör för elbilsladdningsinfrastruktur är av yttersta vikt för fastighetsägare som önskar maximera sin investering. NewCharge är det perfekta valet, då vi erbjuder skräddarsydda och framtidssäkra lösningar som är anpassade efter dina specifika behov.

Erfarenhet

Med vår omfattande erfarenhet inom elbilsladdningsbranschen är vi experter på området. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar fastighetsägare, hyresgäster, privatpersoner och företag. Med vår kunskap och expertis kan vi säkerställa att du får den bästa möjliga elbilsladdningsinfrastrukturen.

Utveckling och framtidssäkert

Vi är ständigt i framkant när det gäller de senaste tekniktrenderna inom elbilsladdning. Genom att välja NewCharge får du tillgång till innovativa laddningsinfrastrukturlösningar som är specifikt utformade för att möta framtidens behov och krav. Vi ser till att du alltid är steget före när det gäller utvecklingen inom elbilsladdning.

Våra laddningslösningar är skalbara och anpassningsbara, vilket innebär att de kan utökas i takt med att efterfrågan ökar. Oavsett om du behöver ett fåtal eller ett stort antal laddpunkter kan vi skapa en flexibel infrastruktur som passar dina behov perfekt. Med NewCharge kan du vara säker på att din laddningsinfrastruktur kommer att vara redo att möta framtida krav.

Elbilsladdning är en framtidssäker investering med den pågående elektrifieringen av fordonsflottan. Genom att välja NewCharge som din partner för elbilsladdningsinfrastruktur kan du vara förberedd på framtida krav och förväntningar från hyresgäster och besökare. Vårt fokus på att skapa en hållbar och lönsam investering kommer att gynna både dig och den gröna omställningen.

Ny inkomstkälla

Intäktsmöjligheterna med elbilsladdning är också betydande. Genom att debitera för laddningstjänster kan du återhämta kostnaderna för installation och underhåll av laddpunkterna. Det är en affärsmöjlighet som kan generera intäkter och bidra till en ekonomiskt gynnsam laddningsinfrastruktur på din fastighet.

Ett konkret exempel är Best Western Karlshamn, en av våra nöjda kunder. Genom att installera sex laddpunkter för sju månader sedan har de redan återhämtat hälften av sin investering. Självklart har även bidraget på 50% varit en stor fördel för investeringen och återbetalningen av anläggningen. De har haft 71 laddsessioner från både kunder och anställda under de senaste 30 dagarna. Detta visar på den ökande efterfrågan på elbilsladdning och potentialen för intäktsgenerering. 

När du väljer NewCharge som din leverantör för elbilsladdningsinfrastruktur får du inte bara en pålitlig partner med erfarenhet och expertis, utan också en innovativ och framåtriktad lösning som kan anpassas efter dina behov. Vi erbjuder också kundsupport och service för att säkerställa smidig drift och nöjda användare.

Var inte bara förberedd på framtidens behov inom elbilsladdning, ta också chansen att göra en lönsam investering samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. Kontakta NewCharge idag för att diskutera dina behov och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skapa en framgångsrik elbilsladdningsinfrastruktur.. Tillsammans kan vi forma en grönare, lönsam och mer hållbar framtid för alla.

NewCharge – Vi Finns Här För Er

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide