Elektrifiera ditt företag med NewCharge: Skattefri elbilsladdning på arbetsplatsen!


I takt med samhällets ökande fokus på elektrifiering och hållbara val blir det allt viktigare för företag att göra klimatsmarta satsningar. Hos NewCharge ser vi till att göra övergången till elektriskt drivna fordon enklare och mer förmånlig för både privatpersoner och företag. Vi är glada över att meddela att från och med 1 juli 2023 erbjuder staten en tillfällig skattefrihet för laddning av elbilar på arbetsplatsen. Detta beslut från regeringen syftar till att påskynda elektrifieringen och göra det smidigare för företag att satsa på fossilfria alternativ.

Fördelarna för företag och anställda:

Genom det tillfälliga beslutet behöver dina anställda inte längre beskattas för laddningen av sina eldrivna fordon vid arbetsplatsen. Detta gäller för personbilar klass 1, lätta lastbilar, motorcyklar, mopeder och cyklar. Att välja en elbil som tjänstebil eller privatbil blir därmed mer lockande och kostnadseffektivt för dina anställda.

Som arbetsgivare kommer du också att dra nytta av denna förmån. Genom att erbjuda skattefri elbilsladdning på arbetsplatsen skapar du en miljövänlig och hållbar arbetsplats, vilket kan bidra till ökad medvetenhet om klimatsmarta val bland dina anställda. Dessutom minskar du administrativa bördor då du inte längre behöver räkna på anställdas resor till och från jobbet i samband med laddningen av elbilar.

Välj NewCharge för smarta laddlösningar:

För att säkerställa en smidig övergång till elbilsladdning på arbetsplatsen erbjuder NewCharge ett brett utbud av smarta laddlösningar. Vi har laddboxar som passar både för privatbruk och arbetsplatsen, och våra experter hjälper dig att välja den lösning som bäst passar dina behov. För arbetsplatser med ett stort behov kan laddboxar som erbjuder dubbla uttag vara en fördel för att effektivisera installationen, såsom våra populära modeller Charge Amps Aura.

Avslutning:
Med NewCharge som din samarbetspartner kan du göra en verklig skillnad för miljön och samtidigt ge ditt företag och dina anställda fördelarna med skattefri elbilsladdning på arbetsplatsen. Elektrifieringen av samhället är en möjlighet att göra klimatsmarta val, och genom att ta steget mot elbilsladdning visar du ditt engagemang för en hållbar framtid. Kontakta NewCharge idag för att hitta den perfekta laddlösningen för ditt företag och låt oss tillsammans forma en grönare morgondag.

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide