Generera Vinst Från Månad Ett

Investera i elbilsladdning

Elbilsladdning har blivit en central del av vår övergång till en grönare och mer hållbar framtid. Många företag och bostadsrättsföreningar överväger att investera i laddinfrastruktur, men det finns en oro för kostnaderna som lätt kan bli ett hinder. Tänk om det fanns en möjligt att generera vinst från anläggningen redan från första månaden? Läs vidare för att upptäcka hur du kan finansiera din laddningsinfrastruktur och göra den lönsam med NewCharge. 

Elbilsladdning som En Lönsam Investering

Traditionellt sett har investeringar i laddinfrastruktur krävt stora kapitalutgifter som inte omedelbart genererar vinst. Men med rätt strategi blir det möjligt att skapa en laddningsinfrastruktur som betalar sig själv från dag ett.

Statliga Bidrag Och Lånegarantier

För att minska investeringskostnaderna kan du dra nytta av statliga bidrag och lånegarantier. Med upp till 50% bidrag från Naturvårdsverket, detta är en mycket förmånlig och bra start.

Lån

Om ert företag eller brf inte har kapitalet behövs ett lån. Men vi räknar med lånet i vår kalkyl. 

Intäkter

Förutom att bidra till att göra det lättare för anställda och medlemmar att övergå till eldriven bil och bidra till en grönare framtid, kan ni även tjäna en slant på varje laddning. Som en brf kan ni även ta ut en förhöjd månads kostnad för de platser med en laddpunkt. 

Kalkyl

Lek med vårt verktyg längre ner på sidan.
 

Övervakning Och Underhåll

För att säkerställa minimal driftstörning och högre intäkter erbjuder NewCharge övervakning och support för dina laddningsstationer. Det gör vi med tjänster som finns i NewCharge Cloud. 

Slutsats:

Med rätt förutsättningar och partnerskap kan elbilsladdning bli en lönsam investering från första månaden. . Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan generera vinst från elbilsladdning och samtidigt främja hållbarhet.

 

 

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide