Flexibla Prismodeller och Enastående Lösningar för Elbilsanläggningar

Betaltjänst elbilsladdning

Optimera Er Laddinfrastruktur Med NewCharge

Laddningsbehovet växer i takt med antalet elbilar på vägarna, och att hantera flera laddpunkter kan vara överväldigande. Vid NewCharge förstår vi utmaningarna med att driva en växande laddinfrastruktur och erbjuder skräddarsydda lösningar för att underlätta administrativ bördan.

Varför NewCharge?

Vi presenterar flera prismodeller och skräddarsyr vår tjänst efter era unika behov. Med möjligheten att boka ett personligt möte visar vi gärna hur vårt system kan skräddarsys för att passa er specifika situation.

NewCharge BAS – Ett grundläggande alternativ för 39 SEK/månad per laddpunkt.

NewCharge STANDARD – För utökade behov till 65 SEK/månad per laddpunkt.

NewCharge PLUS – Avancerade funktioner för 79 SEK/månad per laddpunkt.

NewCharge ANPASSAD – Vi skapar tillsammans en lösning med pris och funktioner som passar er bäst.

Flexibel Betalning:

Vi erbjuder möjligheten till faktisk förbrukningsbaserad betalning för att säkerställa rättvis ersättning för er laddning. Detta ger er som förening eller företag en klar överblick över energiförbrukning och användardata.

Uppkopplingskostnads Erbjudande:

Fram till årsskiftet bjuder vi på uppkopplingskostnaden för de första 10 laddpunkterna på er anläggning. Detta ger er en smidig start utan initiala kostnader när ni implementerar våra laddningslösningar.

NewCharge – Effektiv Laddning för En Hållbar Framtid

Låt oss hjälpa er att förvandla era laddpunkter till en ny intäktskälla samtidigt som ni främjar en grönare och mer hållbar framtid.

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide