Effektiv Laddningshantering: NewCharge Standard för Administrationsfri Flexibilitet 2024

Effektiv Laddningshantering

Att skapa en smidig och tillgänglig laddningsinfrastruktur är avgörande i dagens elektrifierade värld. Med NewCharge Standard-planen erbjuder vi en robust lösning för att uppfylla era laddningsbehov med enastående funktionalitet och flexibilitet. Låt ert nästa år bli administrationsfritt.

Nyckelfunktioner av NewCharge Standard: (passar perfekt till er brf)

Betallösningar: Möjligheten att integrera betallösningar ger enkelhet och tillgänglighet för användare att enkelt betala för sina laddningar.

Publik Laddning: Ett viktigt tillägg som möjliggör att ta betalt från externa användare som besökare.

Medlemsladdning: Erbjudande av anpassade lösningar för medlemmar, vilket gör det enkelt att hantera laddning för interna användare.

Teknisk Support: Support för att säkerställa en smidig drift och en användarvänlig upplevelse.

Webbportal och Dashboard: Få tillgång till en intuitiv webbportal och dashboard som ger en översiktlig vy över laddningsnätverket och dess aktivitet.

Månatlig transaktionsöversikt: En översikt över transaktioner och användning kan begäras vid behov, vilket ger insikter i laddningsaktiviteten.

Betala med faktura: Erbjud möjligheten att betala för laddning med faktura, vilket ger användare flexibilitet i betalningsalternativ.

Bokning och Driftövervakning: Möjligheten att boka laddpunkten samt övervaka nätverkets drift förbättrar användarupplevelsen och säkerställer smidig hantering.

Tagg-identifiering (RFID): Koppla RFID-taggar till specifika användare för att enkelt identifiera och autentisera användare för laddning.

Debitera användare: Möjligheten att debitera användare direkt, vilket underlättar för kostnadsfördelning och transparens.

Support: Få tillgång till mail- och telefonsupport samt slutkonsumentsupport under angivna tider för att säkerställa en smidig drift och snabb support vid behov.

NewCharge Standard-planen är utformad för att ge en balans mellan funktioner och användarvänlighet och gör det enklare att hantera laddningsinfrastrukturen på ett effektivt sätt.

Ta ert laddningsnätverk till nästa nivå med NewCharge Standard och låt oss stärka er elektriska framtid tillsammans.

Search
Kategorier

Dela

Mer Att Utforska

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide