Eldon - PWR

Eldon PWR 160
Snabbladdnin
NewCharge Enkel Laddning
NewCharge Cloud
Låt oss ta hand om service, betaltjänster och support
Upp till 150kw
för publik laddning
Previous slide
Next slide
Eldon - PWR
PWR DC snabbladdningsstation för elfordon är konstruerad för att installeras i både offentliga miljöer som stadsmiljöer, köpcenter, flygplatser, rastplatser och privata miljöer som företag och taxicentraler där fordon måste vara redo att fortsätta sin resa på mindre än en halvtimme.

 

ELDON

 

ldon PWR 160 är en banbrytande laddlösning som lyfter elbilsinfrastrukturen till en ny nivå. Med sin modulära kraftteknik säkerställer den hög drifttid och minskar avbrotten genom att låta resten av modulerna fortsätta laddningen om en modul skulle gå sönder. Den unika möjligheten till samtidig laddning av två fordon, med uppdelning av den tillgängliga effekten, är en av dess framstående funktioner.

En av Eldon PWR 160:s fördelar är dess fokus på lägre energiförbrukning och därmed minskade driftkostnader genom hög effektivitet. Detta uppnås genom att strömmodulerna kopplas bort vid lägre laddningseffekter, vilket leder till betydande besparingar. Dessutom minskar den avancerade pistollåsningsfunktionen och den flytande kabeldesignen risken för skador på kablar, vilket ökar livslängden och minskar underhållskostnaderna.

Laddaren är enkel att installera bredvid en vägg, vilket optimerar utrymmet och ger enkel tillgång för underhåll och service. PWR 160:s smarta design gör den idealisk för olika platser, från stadsmiljöer till mindre utrymmen. Dess användarvänliga gränssnitt ger enkel hantering och möjliggör snabb och smidig användning för både laddstationoperatörer och elbilsförare.

Eldon PWR 160 är en pålitlig och framtidssäkrad lösning som inte bara förbättrar laddupplevelsen utan även optimerar kostnadseffektiviteten. Med sina avancerade funktioner och användarvänliga design är den ett förstklassigt val för elbilsladdning i dagens och morgondagens infrastruktur.