Laddbox Företag

Elbilsladdning

I takt med att miljömedvetna företag allt oftare väljer elbilar som sina tjänstebilar, växer behovet av att erbjuda medarbetarna en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur på arbetsplatsen. Hos NewCharge har vi specialiserat oss på att möta dessa krav, och vi står redo att vara er partner genom hela processen.

NewCharge - Laddbox Företag

Är du redo att ta steget in i framtiden och omvandla ditt företags fordonsflotta till en miljövänlig och kostnadseffektiv kraft? Då har du kommit rätt. På NewCharge har vi dedikerat oss till att erbjuda innovativa och pålitliga laddboxlösningar som kommer att förändra sättet du hanterar ert företags fordon på.

I en värld där hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigare än någonsin tidigare, är övergången till elfordon och effektiv laddningsinfrastruktur ett steg i rätt riktning. Med våra avancerade laddningslösningar kan ditt företag minska sina koldioxidutsläpp, sänka driftskostnaderna och öka produktiviteten.

GO-e laddbox
Hotell
Förbättrade elbilsladdningen för gäster och anställda utan krav på app. Hotellet återfick sin investering på under ett år med NewCharge Cloud.
Fastighetsägare
Installerade 8 laddpunkter i maj 2022 och har sedan dess laddat över 23 500 kWh
Företag
Karlshamns Hamn påbörjar installationen av 40 laddpunkter tillsammans med NewCharge under 2023.
Previous slide
Next slide

Bli en del av vår resa
Laddbox Företag

Steg 1
Vi gör en behovsanalys av ert projekt. Tillsammans tar vi fram ett förslag efter för era behov.
Steg 4
Ser till att er betallösning fungerar efter era önskemål och behov
Steg 2
Vi ger er en offert på installation och hårdvara
Steg 5
Bjuder in medlemmar, administratörer och ser till att en publik lösning för anläggningen finns
Steg 3
Installation av hårdvara
Steg 6
Kopplar upp er bilflotta, så ni får full kontroll även på företagets bilar. Se till att tjänstebilar kan laddas hemma och att ni slipper onödig admin

NEWCHARGE REKOMMENDERAR
Laddbox Företag

Charge amps Aura
Med dubbla uttag - 22kW, är Charge amps vår mest sålda produkt.
Läs mer
Zaptec PRO
Läs mer
Charge Amps Dawn
Läs mer
Eldon
DEFA
Previous slide
Next slide
En Kontakt
Vi är marknadens One-Stop-Shop. Vi löser hela ert projekt från start till mål. Låt oss projektledare er investering
Framtidssäker
Vi ligger alltid ett steg före trender och förbereder oss alltid för framtiden.
Personligt
Hos oss får du en personlig kontakt som är med er tills projektet är klart.
Rikstäckande
Vi utför kompletta laddningsprojekt över hela landet.
Previous slide
Next slide

Varför investera i elbilsladdning som företag

I takt med att fler och fler företag ansluter sig till klimatkampen, är investeringen i elbilsladdare en viktig del i att minska deras koldioxidavtryck och bli mer hållbara. Inte bara är elbilar miljövänliga, de kan också bidra till att minska företagskostnader genom lägre underhålls- och bränslekostnader. Att investera i elbilsladdare är en viktig framåtsyftande strategi för företag som vill minska sin påverkan på miljön och samtidigt spara pengar på lång sikt.

Varför investera i elbilsladdare? Att investera i elbilsladdare ger företag flera fördelar. För det första kan de visa att de tar ansvar för miljön och vill minska sin påverkan på den. Detta är inte bara bra för företagets miljöavtryck, utan det kan också förbättra dess rykte och varumärke.

För det andra kan företag som investerar i elbilsladdare spara pengar på lång sikt genom att minska sina bränsle- och underhållskostnader. Eftersom elbilar har färre rörliga delar än traditionella bilar är de också billigare att underhålla. Dessutom kan företag erbjuda laddning till anställda och besökare, vilket kan ge en extra inkomstkälla.

Alla företag har möjlighet att ansöka om bidrag för att installera elbilsladdare och laddstolpar genom Naturvårdsverket. Bidraget täcker 50% av totalkostnaden, med ett tak på 15 000 kr per laddplats.

Ansökan om bidrag görs enkelt via Naturvårdsverkets webbplats. Efter beviljad ansökan har du nio månader på dig att genomföra installationen. Efter installationen har du ytterligare tre månader för att begära utbetalning av bidraget. Vi rekommenderar att du påbörjar ansökningsprocessen i förväg, innan du påbörjar själva installationsarbetet.

NewCharge tar en allt större roll som leverantör av elbilsladdare och laddningslösningar för företag i Sverige. Vi kan hjälpa företag att välja den bästa laddningslösningen för deras behov, oavsett om det handlar om en enkel laddstation för en mindre verksamhet eller en hel laddinfrastruktur för en större fordonsflotta. Vi erbjuder också en rad olika tjänster, inklusive installation, underhåll och support.

Våra laddstationer är utformade för att vara pålitliga, säkra och användarvänliga. De är också utrustade med smart teknik som gör att företag kan hantera laddning och övervaka användning och kostnader. Vi erbjuder också en anpassningsbar laddningsplattform som gör det möjligt för företag att hantera sin laddinfrastruktur på ett enkelt och effektivt sätt.

Om du funderar på att införa elbilsladdning på ditt företag undrar du säkert vad det kostar att köpa och installera laddstolpar. Priset varierar beroende på flera faktorer, men i genomsnitt kan du förvänta dig en kostnad på cirka 10 000 – 35 000 kronor per laddplats. Detta pris är baserat på att du kan dra nytta av Naturvårdsverkets bidrag på 50%.

Det finns flera aspekter som påverkar den totala kostnaden för laddstationsinstallation. Det inkluderar valet av laddningsenhetens typ och modell samt antalet laddplatser som du planerar att installera. För vissa installationer kan det också krävas förarbete såsom markarbeten eller asfaltering. Det är viktigt att komma ihåg att varje installation är unik, och priset kommer att variera beroende på dina specifika behov och förutsättningar.

NewCharge Cloud är flexibelt och vi anpassar alltid det efter era behov. Likaså gör vi med prissättning. Det ska vara enkelt, smart och flexibelt. Hur vi vill ta betalt och hur våra förutsättningar är förändras, därför måste också vår tjänst förändras i takt med era behov 

Tjänstebilar som laddas hemma hos anställda – företaget kan betala.

Besökare ska inte behöva ladda ner en app för att kunna starta och betala en laddning.’

Olika priser är lika självklart som att alla har olika förutsättningar och önskemål på hur det ska fungera hos just er. 

Boka ett möte med oss!

 

Det finns ett brett utbud av elbilsladdare tillgängliga för företag, och valet kan vara överväldigande. För att göra det rätt är det också viktigt att bestämma vilken typ av installation som bäst passar dina behov. Här är två vanliga alternativ:

Laddbox på väggen: Denna lösning är ofta det mest kostnadseffektiva alternativet, särskilt om det inte krävs markarbete. Det är idealiskt om dina parkeringsplatser gränsar till en vägg.


Laddstolpe på marken: Om dina parkeringsplatser inte har tillgång till en vägg kan en laddstolpe på marken vara det bästa alternativet. Det ger flexibilitet i placeringen, men kräver nedgrävning av elkablar och ibland markförberedelse, vilket kan påverka kostnaden.

Vem betalar för elbilsladdningen på företaget?

Innan du installerar laddplatser till företaget är det också viktigt att klargöra vem som kommer att bekosta elbilsladdningen. Det finns två vanliga alternativ:

Företaget betalar för all laddning: Många företag väljer att täcka kostnaderna för elbilsladdningen om deras anställda använder sina elbilar i tjänsten. Det här konceptet liknar att företaget täcker bränslekostnader för tjänstebilar.


Anställda betalar för sin egen laddning: Om de anställda inte använder sina bilar i tjänsten kan företaget välja ett system där de anställda själva betalar för sin laddning. Det finns olika alternativ för hur debiteringen kan hanteras.

Att skaffa laddstolpar eller laddboxar till företaget behöver inte vara komplicerat. Genom att utforska dina alternativ och planera noggrant kan du snabbt dra nytta av fördelarna med elbilsladdning på din arbetsplats.

Förutom att erbjuda bekvämlighet för dina anställda är det en miljövänlig investering som stärker din företags miljöprofil och gör din verksamhet mer attraktiv för anställda och kunder. Elbilsladdning främjar också utvecklingen av miljövänliga transportmedel och kan bidra till kostnadsbesparingar, då el är betydligt billigare än traditionella bränslen.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att elbilsladdning är en investering i framtiden, och det finns stöd och bidrag tillgängliga för att göra övergången så smidig och ekonomiskt fördelaktig som möjligt för ditt företag.

Elbilsladdare är en viktig del av en hållbar och framåtsyftande strategi för företag som vill minska sitt koldioxidavtryck och spara pengar på lång sikt. Genom att investera i elbilsladdare kan företag visa sitt engagemang för miljön samtidigt som ni ökar er inkomst. NewCharge är en pålitlig och erfaren partner som kan hjälpa företag att välja rätt laddbox med fokus på betaltjänster, support och driftövervakning mm. 

NewCharge tar hand om hela projektet

Vi utgår alltid från era behov

Kostnadsfritt platsbesök

Vi ser till att det är frmtidssäkert

NewCharge Cloud

NewCharge - vi finns här för dig

Fler och fler väljer elbil

Att välja elbil eller laddhybrid som tjänstebil blir allt populärare tack vare de subventioner och miljömässiga fördelar det medför.
 

 

Attsom företag kunna erbjuda sina kunder och anställda laddstolpar för elbilsladdning är en bra service och det visar att företaget lägger stort vikt vid miljöarbete och hållbarhet.

Boka platsbesök eller digitaltmöte

Fördelen med laddpunkt hos er

Öka attraktiviteten och miljövärdet

Ditt företag blir en del i utvecklingen av miljövänliga transportmedel

Lättare för dina anställda att välja elbil

Just NU, investera med Grön Teknik, 50% bidra

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide