go-e

go-e är laddaren för dig som alltid vill ha en laddbox på resan. 

GO-e
Full Kontroll
Med eller Utan App
Dynamisk lastbalansering
med go-e Controller
Lämpad
för hemmaladdning
Previous slide
Next slide
go-e
Med en portabel laddare från go- e får du tillgång till både appstyrning och lastbalansering – Något andra portabla laddare på marknaden saknar.
Säkerhet i fokus
Anpassad för alla väderförhållanden
IP65
Previous slide
Next slide

go-e Charger Gemini Flex revolutionerar sättet vi laddar våra elbilar på. Den kombinerar avancerad teknik med enkel användning för att skapa en smidig och effektiv laddningsupplevelse som tar elbilsladdning till en ny nivå. Läs vidare för att upptäcka hur Gemini Flex formar framtidens portabla elbilsladdning.

Denna innovativa laddstation har utformats med användaren i åtanke och erbjuder enkelhet och bekvämlighet som överträffar det mesta på marknaden. 

Investera i grön teknologi och dra nytta av skattereduktionen. Även om du enkelt kan ta med dig laddstationen kan den bli godkänd för avdraget,  Grön teknik.  Det som krävs är att en av våra elektriker kommer ut och gör en fast-installation på vägg.

Har ni inget 3-fas uttag, kan vi självklart sätta upp ett samtidigt som vi installerar er nya laddstation.

Övervaka och kontrollera laddningsprocessen på ditt sätt. Använd den inbyggda LED-ringen eller appen för att övervaka laddningsstatus, ändra inställningar och se laddningshistorik. Detta är framtidens portabla elbilsladdare för ditt hem, brf och ditt företag. 

Denna innovativa laddstation har utformats med användaren i åtanke och erbjuder enkelhet och bekvämlighet som överträffar det mesta på marknaden. 

Antal faser1-fas, 3-fas
Strömstyrka16A
Maximal effekt11 kW
Kabel eller uttagUttag
EnergimätningJa
Stöd för lastbalanseringJa
WiFiJa
RFIDJa
AppJa
Tillverkarego-e
ModellGemini flex
Mått (h x b x d)260 x 155 x 110 mm
Vikt1,63 kg
MaterialPlast
FärgVit
SkyddsklassIP65
Driftstemperatur-25°C till 40°C
Garanti5 år

NewCharge - go-e