Laddbox Företag

Elbilsladdning

I takt med att miljömedvetna företag allt oftare väljer elbilar som sina tjänstebilar, växer behovet av att erbjuda medarbetarna en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur på arbetsplatsen. Hos NewCharge har vi specialiserat oss på att möta dessa krav, och vi står redo att vara er partner genom hela processen.

NewCharge - Laddbox Företag

Är du redo att ta steget in i framtiden och omvandla ditt företags fordonsflotta till en miljövänlig och kostnadseffektiv kraft? Då har du kommit rätt. På NewCharge har vi dedikerat oss till att erbjuda innovativa och pålitliga laddboxlösningar som kommer att förändra sättet du hanterar ert företags fordon på.

I en värld där hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigare än någonsin tidigare, är övergången till elfordon och effektiv laddningsinfrastruktur ett steg i rätt riktning. Med våra avancerade laddningslösningar kan ditt företag minska sina koldioxidutsläpp, sänka driftskostnaderna och öka produktiviteten.

GO-e laddbox
Nytäppets fastigheter (Hotell)
Förbättrade elbilsladdningen för gäster och anställda utan krav på app. Hotellet återfick sin investering på under ett år med NewCharge Cloud.
Levande Hus Högsbo
Installerade 8 laddpunkter i maj 2022 och har sedan dess laddat över 23 500 kWh
Företag
Karlshamns Hamn påbörjar installationen av 40 laddpunkter tillsammans med NewCharge under 2023.
Previous slide
Next slide

Bli en del av vår resa
Laddbox Företag

Steg 1
Vi gör en behovsanalys av ert projekt. Tillsammans tar vi fram ett förslag efter för era behov.
Steg 4
Ser till att er betallösning fungerar efter era önskemål och behov
Steg 2
Vi ger er en offert på installation och hårdvara
Steg 5
Bjuder in medlemmar, administratörer och ser till att en publik lösning för anläggningen finns
Steg 3
Installation av hårdvara
Steg 6
Kopplar upp er bilflotta, så ni får full kontroll även på företagets bilar. Se till att tjänstebilar kan laddas hemma och att ni slipper onödig admin

NEWCHARGE REKOMMENDERAR
Laddbox Företag

Charge amps Aura
Med dubbla uttag - 22kW, är Charge amps vår mest sålda produkt.
Läs mer
Zaptec PRO
Läs mer
Charge Amps Dawn
Läs mer
Eldon
DEFA
Previous slide
Next slide

Varför investera i elbilsladdning som företag

I takt med att fler och fler företag ansluter sig till klimatkampen, är investeringen i elbilsladdare en viktig del i att minska deras koldioxidavtryck och bli mer hållbara. Inte bara är elbilar miljövänliga, de kan också bidra till att minska företagskostnader genom lägre underhålls- och bränslekostnader. Att investera i elbilsladdare är en viktig framåtsyftande strategi för företag som vill minska sin påverkan på miljön och samtidigt spara pengar på lång sikt.

Varför investera i elbilsladdare? Att investera i elbilsladdare ger företag flera fördelar. För det första kan de visa att de tar ansvar för miljön och vill minska sin påverkan på den. Detta är inte bara bra för företagets miljöavtryck, utan det kan också förbättra dess rykte och varumärke.

För det andra kan företag som investerar i elbilsladdare spara pengar på lång sikt genom att minska sina bränsle- och underhållskostnader. Eftersom elbilar har färre rörliga delar än traditionella bilar är de också billigare att underhålla. Dessutom kan företag erbjuda laddning till anställda och besökare, vilket kan ge en extra inkomstkälla.

NewCharge tar en allt större roll som leverantör av elbilsladdare och laddningslösningar för företag i Sverige. Vi kan hjälpa företag att välja den bästa laddningslösningen för deras behov, oavsett om det handlar om en enkel laddstation för en mindre verksamhet eller en hel laddinfrastruktur för en större fordonsflotta. Vi erbjuder också en rad olika tjänster, inklusive installation, underhåll och support.

Våra laddstationer är utformade för att vara pålitliga, säkra och användarvänliga. De är också utrustade med smart teknik som gör att företag kan hantera laddning och övervaka användning och kostnader. Vi erbjuder också en anpassningsbar laddningsplattform som gör det möjligt för företag att hantera sin laddinfrastruktur på ett enkelt och effektivt sätt.

NewCharge Cloud är flexibelt och vi anpassar alltid det efter era behov. Likaså gör vi med prissättning. Det ska vara enkelt, smart och flexibelt. Hur vi vill ta betalt och hur våra förutsättningar är förändras, därför måste också vår tjänst förändras i takt med era behov 

Tjänstebilar som laddas hemma hos anställda – företaget kan betala.

Besökare ska inte behöva ladda ner en app för att kunna starta och betala en laddning.’

Olika priser är lika självklart som att alla har olika förutsättningar och önskemål på hur det ska fungera hos just er. 

Boka ett möte med oss!

 

Elbilsladdare är en viktig del av en hållbar och framåtsyftande strategi för företag som vill minska sitt koldioxidavtryck och spara pengar på lång sikt. Genom att investera i elbilsladdare kan företag visa sitt engagemang för miljön samtidigt som ni ökar er inkomst. NewCharge är en pålitlig och erfaren partner som kan hjälpa företag att välja rätt laddbox med fokus på betaltjänster, support och driftövervakning mm. 

NewCharge - Laddbox Företag