Vi installerar er laddbox i Lund

Laddbox Lund


Välkommen till NewCharge i samarbete med Elektri, din lokala expert på laddboxar i Lund. Vi erbjuder snabb och professionell hjälp för dig som överväger att skaffa en laddbox. 

Tillsammans med NewCharge kan vi med stolthet erbjuda högkvalitativa laddlösningar för ditt hem, din bostadsrättsförening och ditt företag. När du letar efter en smart laddningslösning för elbilar är vi ditt naturliga val. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert som skräddarsys efter dina specifika behov.

Laddbox i Lund
Vi arbetar med marknadsledande laddboxar och godkända installatörer. Vill du eller ditt företag investera i laddbox i Lund tveka inte att kontakta NewCharge
Newcharge cloud
Ditt val av laddbox är lika viktigt för dig som för oss, genom vår tjänst NewCharge Cloud övervakar vi din box 24/7 och ser till att den alltid har senaste uppdateringarna.
Personligt
Du får alltid en personlig kontakt och vi erbjuder smarta och enkla lösningar för debitering. Elbilsladdning ska vara enkelt hemma och på arbetet. Ladda din tjänstebil hemma och låt företaget betala.
Betallösning
Låt oss ta hand om er debitering till anställda eller medlemmar. Vi formar lösningen efter era behov
Boka Möte
Även du som privatperson kan såklart koppla på en betaltjänst för att ta betalt av dina besökare och era grannar, låt din investering av laddbox bli en ny inkomstkälla.

Börja resan mot framtidsäker elbilsladdning
Laddbox i Lund

 Laddbox i Lund:

Vi strävar efter att erbjuda marknadsledande laddboxar och samarbetar med certifierade installatörer. Hos oss får du alltid en personlig kontakt, och vi strävar efter att tillhandahålla smarta och enkla lösningar för debitering av elbilsladdning. Vår övertygelse är att laddning av elbilar ska vara lika smidig hemma som på arbetsplatsen.

Erfarna Installatörer

Våra erfarna installatörsteam finns tillgängliga för att antingen göra en platsbesiktning för att bedöma era behov eller hålla en digital möte för att diskutera era önskemål och besvara era frågor.

NewCharge Cloud: 

För oss är det viktigt att du väljer rätt laddbox för dina behov. Genom vår tjänst NewCharge Cloud övervakar vi din laddbox dygnet runt, sju dagar i veckan. Det innebär att vi ser till att din laddbox alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Smidig Debiteringslösning: 

Vi erbjuder även en bekväm debiteringslösning för era anställda eller medlemmar. Låt oss hantera debiteringen så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet, medan vi säkerställer tillgång till pålitlig och enkel elbilsladdning.

Privatpersoner: 

Även som privatperson kan du dra nytta av våra tjänster genom att koppla på en betaltjänst och ta betalt av dina besökare eller grannar. Vi hjälper dig att göra din investering i en laddbox till en ny inkomstkälla.

På NewCharge är vi engagerade i att göra elbilsladdning tillgänglig för alla. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot bekväm och pålitlig elbilsladdning i Lund.

 

Vanliga frågor
Elbilsladdning
Laddbox i Lund

En laddbox är en anpassad enhet som används för att ladda elbilar och plug-in hybrider på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Det finns flera skillnader mellan att ladda med laddbox och från ett vanligt uttag i väggen

 1. Laddhastighet: En laddbox kan ladda din elbil snabbare än ett vanligt eluttag, vilket minskar laddningstiden betydligt. En laddbox ger vanligtvis högre laddhastighet än ett vanligt uttag eftersom den är utformad för att leverera en högre strömstyrka. Ett vanlig hushållsuttag kan i normala fall ladda mellan 1,4-2,3 kW medan en laddbox kan leverera laddning mellan 3,7-22 kW.
 2. Säkerhet: En laddbox har inbyggda säkerhetsfunktioner för att skydda både dig och din bil mot elektriska risker. Detta inkluderar jordfelsbrytare, överspänningsskydd och strömavbrottsskydd, vilket minskar risken för skador på din bil och din fastighet. Ett vanligt uttag är inte utformat för att hantera höga strömnivåer under en längre tid och kan därför bli överbelastat eller orsaka brand om det används felaktigt.
 3. Bekvämlighet: En laddbox är ofta mer bekväm att använda och har fler funktioner än ditt eluttag.
 4. Laddningskontroll: En laddbox ger dig möjligheten att ha mer kontroll över laddningen av din elbil. Det kan till exempel vara möjligt att ställa in laddningshastighet, tid och andra parametrar, samt övervaka laddningsstatusen och förbrukningen.

Sammanfattningsvis kan en laddbox erbjuda snabbare, bekvämare och framförallt en säkrare laddning av din elbil, plug-in hybrid och fastighet.

Dessutom avråder Elsäkerhetsverket från att ladda din elbil ifrån ditt vanliga utttag.

Vi har laddboxar med både en och två uttag. Vi rekommenderar laddboxar med två uttag om du har två eller fler fordon, då styrs all elbilsladdning i hushållet av en och samma laddare. Och istället för att installera två laddboxar behöver vi bara dra fram kabel och installera en box.

Självklart är detta efter behov laddar du din elbil ett par gånge i veckan och planerar bra så räcker det gott och väl med en laddpunkt.

Kostnaden för att ladda en elbil hemma varierar beroende på flera faktorer, inklusive elpriset, laddningshastighet, fordonets batterikapacitet och hur ofta du laddar din elbil. Här är några allmänna riktlinjer för att beräkna kostnaden.

 1. Elpris: Det beräknade elpriset per kilowattimme (kWh) kan variera beroende på din region och leverantör. Det är bäst att kontakta din elleverantör för att få information om de aktuella el-priserna.
 2. Batterikapacitet: Din elbils batterikapacitet bestämmer hur mycket energi som behövs för att ladda din bil. Ju större batteri, desto mer energi behövs för att ladda.
 3. Frekvensen av laddning: Ju oftare du laddar din bil, desto mer pengar kommer du att spendera på laddning per månad.

Generellt sett kan kostnaden för att ladda en elbil hemma variera från några ören till flera kronor per kWh beroende på de faktorer som nämns ovan. Som exempel kan en elbil som ska laddas med 20 kWh om elpriset är 1,50 kr per kWh, kommer det att kosta 30 kr att ladda bilen hemma.

Ta upp det med din förening eller din arbetsplats för att sätta igång med att installera laddboxar. Det är en god investering för framtiden och som BRF kan man dessutom söka bidrag hos Naturvårdsverket för att installera laddboxar.

Kontakta oss genom vår intresseanmälan eller boka in ett första möte med oss.

 1. Planera din resa och dina laddstopp. Passa på att äta eller ta en promenad under tiden bilen laddar. Ibland kan det vara skönt med ett stopp på långresan.
 2. Maximera räckvidden – håll en jämn körhastighet.
 3. Kolla om det finns laddpunkter ditt ni ska. Glöm inte att ta med laddkabel (TYP2). Alltid bra att ha en i bilen.
 4. Ladda ner Monta, där kan ni även lägga in er laddbox som ni har hemma och börja ta betalt av grannar och besökare.

Laddningstiden för en elbil varierar beroende på flera faktorer, inklusive fordonets batterikapacitet, laddningshastighet och vilken typ av laddare du använder. Här är några allmänna riktlinjer för laddningstider för olika laddningsalternativ:

 1. Hemmaladdare:. En vanlig hemmaladdare laddar din elbil på mellan 3-8 timmar. Beroende på Hastighet i laddaren och bilens batterikapacitet.
 2. Snabbladdare: Snabbladdare är utformade för att ladda en elbil på kort tid. Beroende på bilens batterikapacitet och laddningsteknik kan du snabbladda en bil upp till 80% på 20-40 minuter. Det är dock viktigt att notera att frekvent snabbladdning kan påverka batteriets livslängd negativt.

Sammanfattningsvis kan laddningstiden för en elbil variera beroende på flera faktorer. Vi rekommendera att ladda bilen över natten, när priset är som billigast.