Laddkablar

Brett utbud av laddkablar

Laddkablar

Laddkabel - 16 A - 3 Meteter

Laddkabel - 16 A - 5 Meteter

1.690 SEK

Laddkabel - 16 A - - 7 Meteter

2.090 SEK

Laddkabel - 16 A - 10 Meteter

2.650 SEK

Laddkabel - 32 A - 3 Meteter

1.850 SEK

Laddkabel - 32 A - 5 Meteter

Laddkabel - 32 A - 7 Meteter

2.550 SEK

Laddkabel - 32 A - 10 Meteter

3.250 SEK

Laddkabel- vit - 32 A - 10 Meteter

3.950 SEK

Laddkabel - Vit - 32 A - 15 Meteter

4.950 SEK

Laddkabel med tesla knapp - 16 A - 5 Meteter

Laddkabel med tesla knapp - 16 A - 7 Meteter

4.450 SEK

Laddkabel med tesla knapp- 16 A - 10 Meteter

4.890 SEK

Laddkabel med tesla knapp - 32A - 5 Meter

4.590 SEK

Laddkabel - Vit - 32 A - 20 Meteter

5.950 SEK

Defa Econnect - 32A - 7,5Meter

3.300 SEK

Laddkabel med tesla knapp - 32A - 10 Meteter

5.390 SEK

Defa Econnect - 20A - 5 Meter

4.890 SEK

Defa Econnect - 20A - 7,5 MEter

4.590 SEK

Laddkabel med tesla knapp - 32A - 7 Meteter

Laddkabel med tesla knapp - 32A - 7 Meteter

Adapter TYP2 - Schuko

3.350SEK

Kommer snart

.

Kommer snart

.

Kommer snart

.

Vanliga frågor
Laddkablar

Vi på NewCharge har valt att visa alla våra priser innan bidrag. 

Upptäck vårt sortiment av standardiserade laddkablar för elbilsladdning. Med olika anslutningsstandarder och längder gör våra kablar det enkelt att ansluta din elbil till laddningsstationer var som helst. Njut av bekväm och pålitlig laddning med våra högkvalitativa kablar.

 Oavsett om du behöver en kort laddkabel för hemmaladdning eller en längre variant för offentliga laddstationer, har vi det du behöver. Utforska våra olika längder och hitta den perfekta laddkabeln som passar din elbil och dina laddningsbehov.

Vår kollektion av snabbladdningskablar är utformad för att ge dig en effektiv laddningsupplevelse. Med högkvalitativa material och avancerad teknik säkerställer dessa kablar snabb och pålitlig överföring av energi, vilket minskar laddningstiden för din elbil. Välj mellan 16, 20 eller 32A laddkablar.

Byggda för att hålla och tåla olika väderförhållanden, är våra laddkablar tillverkade av robusta och hållbara material. Oavsett om det är regn eller solsken kommer våra kablar att leverera pålitlig prestanda och långvarig användning.

 

När du utforskar laddkablar för elbilsladdning stöter du på olika ampere (A) värden, vanligtvis 16A och 32A. Dessa representerar laddströmmen och har en påtaglig inverkan på laddhastighet och användarupplevelse.

16A Laddkabel:
Laddkablar med 16A kapacitet är vanliga och användbara för de flesta hemladdningsbehov. Denna typ av kabel är utmärkt för standarduttag och ger en pålitlig laddning för daglig användning. Det motsvarar cirka 11 kW laddeffekt  och passar väl för mindre elbilar och hybridfordon.

32A Laddkabel:
Laddkablar med 32A kapacitet erbjuder en snabbare laddning jämfört med 16A. Dessa kablar är särskilt lämpliga för laddning på offentliga platser och där snabba laddtider är viktiga. Det motsvarar cirka 22 kW laddeffekt och passar väl för elbilar med större batterikapacitet, vilket ger en effektiv laddupplevelse.

Vad ska du välja?
Ditt val mellan 16A och 32A beror på dina specifika behov och den elbil du äger. För daglig laddning hemma kan en 16A laddkabel vara tillräcklig. Om du vill dra nytta av snabbare laddning och har en elbil med större batterikapacitet kan en 32A laddkabel vara ett optimalt val.

Oavsett vilken typ av laddkabel du väljer är det viktigt att kontrollera bilens specifikationer och laddningskapacitet för att säkerställa en säker och effektiv laddningsupplevelse.

Hur kan jag enkelt ta betalt av mina grannar och besökare. Med vår tjänst, som just nu bjuder vi dig som privatperson på månadsavgift, 29kr per månad. (12,5% itransaktionsavgift tillkommer)

Låt din privata laddbox bli en ny inkomstkälla.

En laddbox är en anpassad enhet som används för att ladda elbilar och plug-in hybrider på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Det finns flera skillnader mellan att ladda med laddbox och från ett vanligt uttag i väggen

 1. Laddhastighet: En laddbox kan ladda din elbil snabbare än ett vanligt eluttag, vilket minskar laddningstiden betydligt. En laddbox ger vanligtvis högre laddhastighet än ett vanligt uttag eftersom den är utformad för att leverera en högre strömstyrka. Ett vanlig hushållsuttag kan i normala fall ladda mellan 1,4-2,3 kW medan en laddbox kan leverera laddning mellan 3,7-22 kW.
 2. Säkerhet: En laddbox har inbyggda säkerhetsfunktioner för att skydda både dig och din bil mot elektriska risker. Detta inkluderar jordfelsbrytare, överspänningsskydd och strömavbrottsskydd, vilket minskar risken för skador på din bil och din fastighet. Ett vanligt uttag är inte utformat för att hantera höga strömnivåer under en längre tid och kan därför bli överbelastat eller orsaka brand om det används felaktigt.
 3. Bekvämlighet: En laddbox är ofta mer bekväm att använda och har fler funktioner än ditt eluttag.
 4. Laddningskontroll: En laddbox ger dig möjligheten att ha mer kontroll över laddningen av din elbil. Det kan till exempel vara möjligt att ställa in laddningshastighet, tid och andra parametrar, samt övervaka laddningsstatusen och förbrukningen.

Sammanfattningsvis kan en laddbox erbjuda snabbare, bekvämare och framförallt en säkrare laddning av din elbil, plug-in hybrid och fastighet.

Dessutom avråder Elsäkerhetsverket från att ladda din elbil ifrån ditt vanliga utttag.

Vi har laddboxar med både en och två uttag. Vi rekommenderar laddboxar med två uttag om du har två eller fler fordon, då styrs all elbilsladdning i hushållet av en och samma laddare. Och istället för att installera två laddboxar behöver vi bara dra fram kabel och installera en box.

Självklart är detta efter behov laddar du din elbil ett par gånge i veckan och planerar bra så räcker det gott och väl med en laddpunkt.

Kostnaden för att ladda en elbil hemma varierar beroende på flera faktorer, inklusive elpriset, laddningshastighet, fordonets batterikapacitet och hur ofta du laddar din elbil. Här är några allmänna riktlinjer för att beräkna kostnaden.

 1. Elpris: Det beräknade elpriset per kilowattimme (kWh) kan variera beroende på din region och leverantör. Det är bäst att kontakta din elleverantör för att få information om de aktuella el-priserna.
 2. Batterikapacitet: Din elbils batterikapacitet bestämmer hur mycket energi som behövs för att ladda din bil. Ju större batteri, desto mer energi behövs för att ladda.
 3. Frekvensen av laddning: Ju oftare du laddar din bil, desto mer pengar kommer du att spendera på laddning per månad.

Generellt sett kan kostnaden för att ladda en elbil hemma variera från några ören till flera kronor per kWh beroende på de faktorer som nämns ovan. Som exempel kan en elbil som ska laddas med 20 kWh om elpriset är 1,50 kr per kWh, kommer det att kosta 30 kr att ladda bilen hemma.

Ta upp det med din förening eller din arbetsplats för att sätta igång med att installera laddboxar. Det är en god investering för framtiden och som BRF kan man dessutom söka bidrag hos Naturvårdsverket för att installera laddboxar.

Kontakta oss genom vår intresseanmälan eller boka in ett första möte med oss.

 1. Planera din resa och dina laddstopp. Passa på att äta eller ta en promenad under tiden bilen laddar. Ibland kan det vara skönt med ett stopp på långresan.
 2. Maximera räckvidden – håll en jämn körhastighet.
 3. Kolla om det finns laddpunkter ditt ni ska. Glöm inte att ta med laddkabel (TYP2). Alltid bra att ha en i bilen.
 4. Ladda ner Monta, där kan ni även lägga in er laddbox som ni har hemma och börja ta betalt av grannar och besökare.

Laddningstiden för en elbil varierar beroende på flera faktorer, inklusive fordonets batterikapacitet, laddningshastighet och vilken typ av laddare du använder. Här är några allmänna riktlinjer för laddningstider för olika laddningsalternativ:

 1. Hemmaladdare:. En vanlig hemmaladdare laddar din elbil på mellan 3-8 timmar. Beroende på Hastighet i laddaren och bilens batterikapacitet.
 2. Snabbladdare: Snabbladdare är utformade för att ladda en elbil på kort tid. Beroende på bilens batterikapacitet och laddningsteknik kan du snabbladda en bil upp till 80% på 20-40 minuter. Det är dock viktigt att notera att frekvent snabbladdning kan påverka batteriets livslängd negativt.

Sammanfattningsvis kan laddningstiden för en elbil variera beroende på flera faktorer. Vi rekommendera att ladda bilen över natten, när priset är som billigast.

Laddkablar