PUBLIK LADDNING

Elbilsladdning

Publik laddning 

Publik laddning, särskilt för elbilar, spelar en avgörande roll i övergången till hållbara och miljövänliga transportalternativ. Publik laddinfrastruktur är av central betydelse för att öka antalet elbilar på vägarna och minska beroendet av fossila bränslen. Genom att erbjuda tillgängliga laddningsstationer på allmänna platser som parkeringsplatser, köpcentrum, arbetsplatser och längs vägarna, blir det bekvämare för elbilägare att ladda sina fordon.

För att främja den ökande efterfrågan på publik laddning är det viktigt att utveckla en omfattande och tillförlitlig laddningsinfrastruktur samtidigt som man tar hänsyn till behovet av att minska klimatpåverkan. Publik laddning är en nyckelkomponent i framtidens mobilitet och hållbara städer.

Ladda På Resan
Gå med i vårt team. Skicka ditt mobilnummer eller mail så bjuder vi in dig
Info@newcharge.se
Charge amps
Med dubbla uttag - 22kW, är Charge amps vår mest sålda produkt.
Läs mer
Charge Amps Dawn
Smart och kraftfull 22kW-Laddare.
Läs mer
Kempower
S-Line
Wallbox Supernova
DC-laddare
Kempower
Portabel DC-laddare
Previous slide
Next slide
AC eller DC - laddning
Vi arbetar med marknadsledande laddboxar och godkända installatörer. Vill du eller ditt företag investera i laddboxar för publik laddning? Tveka inte att kontakta NewCharge
Newcharge cloud
Ditt val av laddbox är lika viktigt för dig som för oss, genom vår tjänst NewCharge Cloud övervakar vi din box 24/7 och ser till att den alltid har senaste uppdateringarna.
Personligt
Vi har erfarenhet inom projekt och produktionsledning och vi är med dig genom hela projektet
Betallösning
Oavsett om du betalar med kort,swish, app eller kortterminal, ska det vara enkelt att starta och ladda. Bjud in speciella kunder till rabatterade priser.
Tillsammans skapar vi fler affärer
NewCharge - Din partner
När det kommer till elbilsladdning
Previous slide
Next slide
Vill du också bli en del av vår familj
NewCharge Partner
Info@newcharge.se
Föreläsning
Visste du att vi också mer än gärna åker ut till er för en föreläsning om elbilsladdning! Tillsammans med länsförsäkringar fastighetsförmedling har vi och några av våra partners haft föreläsningar om elbilsladdning och tjänster för enkel laddning hos företag och brfer
Previous slide
Next slide

                                Framtidssäker elbilsladdning

 
 

Publik elbilsladdning är en viktig del av den pågående omställningen mot en mer hållbar och miljövänlig transportsektor. Vi står inför en spännande tid när det gäller hur vi rör oss och energin vi använder för att driva våra fordon.

Elbilar har kommit att bli en betydande del av den moderna fordonsflottan och spelar en nyckelroll i att minska beroendet av fossila bränslen och begränsa koldioxidutsläppen. För att göra övergången till eldrift smidig och bekväm är det nödvändigt att utveckla en omfattande infrastruktur för publik elbilsladdning.

Publik elbilsladdnig

 

Publik laddning gör det möjligt för elbilägare att ladda sina fordon på allmänna platser som parkeringsplatser, köpcentrum och arbetsplatser. Detta är avgörande för att eliminera rädslan för att bli strandsatt med ett tomt batteri och öka antalet elbilar på vägarna.

Den omställning vi står inför handlar inte bara om att byta ut våra fordon utan också om att omforma hela transportsystemet. Det inkluderar att investera i smarta laddningslösningar, utöka elnätet och främja användningen av förnybar energi för att driva våra fordon.

NewCharge – Vi finns här för dig

 

                                                    Sök bidrag och lär dig mer här

Kontakt
Infonewcharge.se eller Ring 0733324439
Previous slide
Next slide