Wallbox Commander 2

Commander 2
Wallbox Commander 2
Ladda bilen med Wallbox
Wallbox Commander 2
Visste du att elbilsladdaren Wallbox Commander 2 är en flexibel och användarvänlig lösning för laddning av elbilar på offentliga platser och företag? Upptäck en högpresterande laddstation som ger pålitlig service och stödjer flera laddningsstandarder.
NewCharge Rekommenderar
Commander 2

 

En populär laddbox

 

Har du hört talas om Wallbox Commander 2?

Det är en högpresterande och intelligent elbilsladdare som är designad för både hemmabruk och företag. Med Commander 2 kan du ladda din elbil snabbt och enkelt med hjälp av den integrerade kabeln som passar för alla elbilar med Typ 1 eller Typ 2 laddkontakt.

Men det är inte bara snabbheten som imponerar med Commander 2, den har också en rad smarta funktioner som gör laddning av din elbil enklare och mer bekvämt. Du kan enkelt hålla koll på din laddning via Wallbox-appen och använda RFID-kortläsaren för att begränsa tillgången till laddaren för endast utvalda användare.

Commander 2 är också utformad för att vara säker och pålitlig. Med den inbyggda överbelastningsskyddet kan du vara säker på att laddaren alltid fungerar på ett säkert sätt. Dessutom har den en robust och hållbar design som gör att den tål både vädret och intensiv användning.

Så om du vill ha en pålitlig och högpresterande elbilsladdare, så är Wallbox Commander 2 definitivt ett bra val. Varför inte skaffa en idag och uppleva fördelarna med att ladda din elbil på ett enkelt och smidigt sätt?

Halo 11kW
Charge amps Halo
11kW OCPP
Previous slide
Next slide

Är du intresserad av Wallbox Pulsar Max