Wallbox Copper SB

Wallbox Copper SB

NewCharge är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa laddboxar för elbilar. Vi vill introducera Wallbox Copper, en imponerande laddbox som kombinerar stil, prestanda och intelligens.

Wallbox Copper är utformad med användarvänlighet och bekvämlighet i åtanke, och erbjuder snabb och säker laddning för ditt fordon. Med avancerade funktioner som inbyggd Wi-Fi-kommunikation och smarta laddningsinställningar kan du enkelt övervaka och styra din laddning.

Utforska Wallbox Copper och ta steget mot en enklare och mer effektiv laddningsupplevelse med NewCharge.

Cooper SB Wallbox
Wallbox Copper SB
Ladda bilen med Wallbox
Wallbox Copper SB
Wallbox Copper SB är utformad till att ge mångsidighet, tillförlitlighet och elegans. Rekommenderas för företag, bostadsrättsföreningar och offentliga verksamheter.
Charge Amps Halo
Marknadens högsta IP-klassning (IP 66). Det är inte konstigt att Charge Amps Halo väljs av många av våra Privatkunder, bostadsrättsföreningen och företaget. Helt enkelt en komplett laddstation som verkligen är skapad för vårt hårda nordiska klimat.
NewCharge Rekommenderar
Copper SB

 

En populär laddbox

 
Wallbox Copper SB är utformad för att erbjuda mångsidighet, tillförlitlighet och elegans för företag som vill elektrifiera sin kommersiella parkering. Med den integrerade sockeln garanterar Copper SB-laddaren tillfredsställelse för förare av elbilar och gör det möjligt att ladda alla typer av elbilar på marknaden. Du kan välja vem som får tillgång till laddaren med hjälp av RFID-kortläsaren och enkelt ansluta till laddaren med NewCharge Cloud 
 
 
 

Är du intresserad av Copper SB