Wallbox Pulsar Max

Wallbox
Wallbox Pulsar Max
Ladda bilen med Wallbox
Wallbox Pulsar Max
Pulsar Max är den smarta hemmaladdaren som är speciellt utformad för att spara tid, pengar och energi för dagliga elbilsförare. Pulsar Max möjliggöra högsta laddningshastigheter samtidigt som den minimerar den dagliga energianvändning
NewCharge Rekommenderar
Pulsar Max

 

En populär laddbox

 

Pulsar Max EV-laddaren är den senaste innovationen från Wallbox och den perfekta lösningen för hemladdning av din elbil. Den är utformad för att leverera högsta möjliga laddningshastighet, samtidigt som den minimerar den dagliga energianvändningen. Med en maximal laddningskapacitet på 7,4 kW, kan Pulsar Max ladda en typisk elbil på bara några timmar.

Pulsar Max har en integrerad kabel som passar för alla elbilar med en typ 1 eller typ 2-kontakt. Det finns också möjlighet att ansluta en extra laddkabel om det behövs. Laddaren är utrustad med en unik teknologi som anpassar laddningstakten efter bilens batteristatus och möjliggör optimal laddning för att förlänga batteriets livslängd.

Pulsar Max är även utrustad med en 7-tums pekskärm som visar laddningshistorik, status och larmmeddelanden. Laddaren kan också anslutas till Wallbox-appen, vilket ger dig möjlighet att övervaka och kontrollera laddningsprocessen från din smartphone eller surfplatta.

Pulsar Max är inte bara en högpresterande och intelligent laddare, den är också designad för att passa in i ditt hemmiljö. Laddarens moderna design och kompakta storlek gör att den kan monteras på en vägg utan att ta upp för mycket plats. Pulsar Max finns i två olika färger, Moonstone Grey och Polar White, så du kan välja den som passar bäst för ditt hem

Halo 11kW
Charge amps Halo
11kW OCPP
Previous slide
Next slide

Är du intresserad av Wallbox Pulsar Max