Wallbox Supernova

Wallbox Supernova
Wallbox Supernova
Ladda bilen med Wallbox
Supernova
Wallbox Supernova är den ultimata laddaren för företag och offentliga laddningsstationer. Med sin imponerande laddningskapacitet på upp till 60 - 160 kW, kan den ladda de flesta elbilar på marknaden på kort tid. Men det är inte bara hastigheten som imponerar,
NewCharge Rekommenderar
Supernova

 

Wallbox Supernova 

 

Välkommen till framtiden av elbilsladdning med Supernova. Den här laddaren erbjuder en avancerad upplevelse för snabb och effektiv laddning av din elbil. Med denna laddpunkt kan du ladda upp till 100 km på bara 5 minuter med hjälp av dess DC-laddningsteknik.

Men det är inte bara snabbheten som imponerar med Supernova. Den har också en rad smarta funktioner som gör laddningen enklare och mer bekväm. Du kan enkelt övervaka din laddning och hantera laddningsprocessen via Wallbox-appen. Laddaren har också en integrerad kabel med både Typ 1 och Typ 2 laddkontakter.

Den är också utformad för att vara säker och tillförlitlig. Med dess inbyggda överbelastningsskydd kan du vara säker på att laddaren alltid fungerar på ett säkert sätt. Dessutom har den en robust och hållbar design som gör att den tål både väder och intensiv användning.

Så om du vill ha en pålitlig och högpresterande elbilsladdare som tar dig till nästa nivå av laddning, är Supernova definitivt en bra investering. Varför inte skaffa en idag och uppleva fördelarna med snabb och smidig laddning av din elbil?

Är du intresserad av Wallbox Supernova